BURO VENTURES .
Harald Roine

Slik bygger du en forutsigbar strøm av nye pasienter (steg-for-steg)

En forutsigbar strøm av nye pasienter er noe alle klinikker behøver.

I denne artikkelen vil jeg dele hvordan du som tannlege kan ta de rette stegene for å bygge en forutsigbar strøm av nye pasienter til deres klinikk

For å oppnå de beste resultatene med denne metoden er det anbefalt å fullføre hvert steg. Uten dette vil prestasjonen ikke være optimal.

 

La oss hoppe i det.

_________________________________________________

Her er guiden, steg for steg:

1. Identifiser hvilket spesifikt problem målgruppen din har, og fokuser på å løse det éne problemet.

 

2. Evaluer og kartlegg hvor målgruppen din og potensielle pasienter er lokalisert. Er det på Facebook, Google, YouTube? Hvor befinner de seg, og hvor kan du nå dem?

 

3. Om målgruppen din er på Google, lag en søkeords-kampanje på AdWords. Om du ønsker å nå dem som er i nærområdet, kjør en Facebook-annonse med en 2-3km omkrets rundt klinikken.

– For Google kampanjer, bruk Google Keyword Planner for å finne relevante søkeord folk bruker for å finne løsninger på det problemet du ønsker å løse.  

– For Facebook-annonser, lag en brand-awareness (merkebevissthet) kampanje med en 2-3km radius rundt klinikken sin lokasjon. Bruk denne for å fortelle målgruppen at du har et fantastisk tilbud. Dette er typisk sett kampanjer hvor du f.eks gir 50 personer 50% rabatt på tjenestene dine, eller en gratis tannsjekk.

Det er viktig at du formidler det hele på en måte slik at klinikken din innehar autoritet og en posisjon hvor du veileder eller ønsker å hjelpe målgruppen, ikke selge dem.

 

4.  Send trafikk til den mest relevante siden på nettsidene deres.

Om du har en artikkel på nettsiden som snakker om det spesifikke problemet du valgte i steg 1, send trafikken dit. Det er ytterst viktig at folk lander på en relevant side. Om du ikke gjør det vil du være som en klegg, synlig men ikke relevant. 

 

5. Gjør det enkelt for folk å komme i kontakt med deg. På siden du sender folk til, enten gjennom Facebook eller Google, ha et kontaktskjema synlig.  

Ved å gjøre det enkelt å ta kontakt med deg, øker du sannsynligheten for å gjøre dem til en betalende kunde. Utover dette øker det sannsynligheten ved å gi dem et insentiv for å ta handling. 

_________________________________________________

 

Det var en kort og enkelt 6-steg guide for hvordan du på under 30 minutter kan bygge en forutsigbar strøm av nye pasienter til din klinikk.

Dette høres potensielt sett for bra ut til å være sant, men er den eksakte prosessen vi gjennomføre med en av våre tannlegeklinikker. I perioden vi samarbeidet doblet de strømmen av nye pasienter, noe som skapte et enormt økonomisk overskudd. 

Når du har laget denne kundegenererende maskinen kan du starte med et dagsbudsjett på mellom 40-80NOK. På denne måten vil du kunne se resultater uten å ta på deg for stor risiko.

Med et slikt budsjett vil du kunne se mellom 5-20 nye pasienter hver eneste måned.

Om denne strategien høres komplisert ut, og er noe du ikke ønsker å gjøre selv, så ønsker vi å hjelpe deg. 

Etter å ha hjulpet kunder øke omsetning og få flere kundegenererende maskiner, vil du kunne se en rask vekst og økonomisk trygghet i å jobbe med oss. 

Etter mer enn 7 år innen digital markedsføring er jeg sikker på at jeg vil kunne hjelpe deres klinikk å øke antall nye henvendelser, og få flere pasienter inn døra. 

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjema under for å ta en 15 minutters uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deres klinikk, allerede i dag.

Harald Roine

Med oss vil du kunne få 20-30 nye pasienter hver måned, interessert?

Fyll ut skjema under for å avtale en 15 minutters uforpliktende samtale hvor vi kartlegger om vi kan hjelpe din klinikk å øke kundeflyten.

@ Oslo, Norge

error: