BURO VENTURES .
Harald Roine

Din ekspertise er din klinikks verste fiende

Er du tannlege eller jobber på en tannlegeklinikk?

Ettersom markedet blir mer vannet ut, flere konkurrenter kommer på banen, og forbrukere blir bombandert med annonser og markedsføring, er det viktig å være på riktig sted til riktig tid.

Det gjelder også deres klinikk!

Jo mer vi ser annonser, jo mindre sannsynlig er det at vi kjøper? Det skyldes en evig konkurranse blant markedsførere om å kapre oppmerksomheten til forbrukerne der ut. Og det å tiltrekke nye pasienter til deres klinikk blir derfor vanskeligere og vanskeligere. 

Din kunnskap, din ekspertise er din klinikks verste fiende.

Som forbrukere, og potensielle pasienter ønsker vi det beste. Du er en ekspert, du er den beste. 

Hvordan har det seg da slik at de går til konkurrenten din og ikke det?

Det er som det står i tittelen på denne artikkelen; din kunnskap er din verste fiende for å få nye kunder. 

La meg forklare…

Dette skyldes at vi som forbrukere ønsker det beste. Når tennene våre gjør vondt ønsker vi den beste tannlegen som kan hjelpe oss nå. Dette er ganske selvforklarende og forståelig. 

Men som en ekspert på å fikse vonde tenner er du ikke den beste på å markedsføre, på å selge eller på å få helt nye pasienter inn døren på klinikken. 

Men det er en god ting.

Vi forbrukere ønsker det beste, vi ønsker deg.

Det hele handler om å være foran de riktige personene på riktig sted. 

Årsaken til at folk ikke finner DEG er på grunn av din manglende kunnskap innen markedsføring. 

Du tenker kanskje at du skal bli bedre på markedsføring, men la meg fraråde deg å starte på den reisen. Om du skifter felt og fordyper deg i markedsføring på digitale kanaler, vil du skifte fokus fra det du driver med, nemlig det å hjelpe pasienter som har vondt i tennene. 

Da vil du ikke lenger være den  beste. 

De beste og fremste tannlegene fokuserer 110% på å være tannlege, mens de outsourcer, de får inn eksterne til å ta seg av markedsføringen. 

Dette høres kanskje skummelt ut først, men la meg forklare logikken bak det hele.

Du er en ekspert på å fikse vonde tenner. Vi ønsker de beste. 

Vi ønsker at DU skal forbli eksperten. Dette er grunnen til at du behøver ekstern hjelp. For å snu ting rundt og bygge en forutsigbar strøm med nye pasienter til klinikken deres trenger dere noen som har kunnskapen og ekspertisen utenfor tannhelse, noen som er eksperter på markedsføring og salg. 

Igjen, du er eksperten på å fikse vonde tenner, vi er eksperter på å tiltrekke nye kunder gjennom digital markedsføring.

Ved å ikke ta handling og få hjelp av de rette personene vil det gå negativt utover klinikken deres, og potensielt gjøre at det ikke går rundt om et par år. 

La meg stille deg et spørsmål.

Hvordan tiltrekker du nye pasienter til klinikken deres?

Er det word-of-mouth? Jungeltelegraten?

Kanskje det er et henvendelsesprogram med eksisterende pasienter?

Uten en strategisk plan for å bygge en målgruppe, tiltrekke nye pasienter og bygge en gruppe av lojale og langvarige pasienter, vil klinikken deres ha et problem i fremtiden. 

Dette er en uheldig situasjon å være i, og er noe jeg ikke ønsker dere.

Dette er hvor jeg ønsker å hjelpe deg.

Etter mer enn 7 år innen digital markedsføring, og etter å ha hjulpet klinikker slik som din øke omsetning med 2-3 ganger, er jeg sikker på at jeg vil kunne hjelpe deres klinikk å øke antall nye henvendelser, og få flere pasienter inn døra. 

Vi i BURO Ventures ønsker å hjelpe deres klinikk nå målgruppen deres på en kostnadseffektiv og effektiv måte, slik at dere kan tilby deres tjenester til de som faktisk trenger det. 

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjema under for å ta en 15 minutters uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deres klinikk, allerede i dag.

Harald Roine

Med oss vil du kunne få 20-30 nye pasienter hver måned, interessert?

Fyll ut skjema under for å avtale en 15 minutters uforpliktende samtale hvor vi kartlegger om vi kan hjelpe din klinikk å øke kundeflyten.

@ Oslo, Norge

error: