BURO VENTURES .
Harald Roine

Dette er grunnen til at dere ikke får flere pasienter til klinikken

Er du tannlege, eller jobber på en tannlegeklinikk?

Visste du at tusenvis av potensielle pasienter søker etter deres klinikk hver eneste dag, slik at de kan fikse de vonde tennene de har. Men at de ender hos konkurrentene deres?

Dette er et typisk problem for de fleste tannlegeklinikker. 

I denne artikkelen vil du lære hvorfor dette skjer deres klinikk, og hvordan du kan gjøre noe med det!

Som nevnt er dette et helt normalt problem, men samtidig vet veldig få bedrifter slik deres hvordan man kan håndtere det på en kostnadseffektiv måte. 

Det hele starter med den individuelle klinikken. Trenden skyldes mangel på kunnskap og ekspertise, og en fraværende digital strategi. Det er ikke din skyld.

Om du jobber som tannlege eller på en klinikk, så er du mest sannsynlig veldig god på det du gjør. Du er profesjonell. Samtidig er akkurat dette årsaken til at markedsføringen av deres klinikk er begrenset, ikke optimal eller fraværende. 

Det er en god ting.

Hvordan?

Som forbrukere og enkeltpersoner ønsker vi alltid den beste løsningen, kvalitet av høy standard. Det er intet unntak når det kommer til å finne og velge tannlege. Vi ønsker den beste tannlegen som er. 

Og det er deg.

Men, siden du er en dedikert tannlege, en ekspert på å hjelpe pasienter med tenner som gjør vondt, har du mangel på kunnskap innen markedsføring. 

Det å være dårlig på markedsføring gjør at klinikken din taper enorme mengder omsetning, og det skader klinikken på langsiktig plan. Det kan til og med bli så ille at klinikken ikke overlever årene som kommer. 

Dette er noe jeg ikke ønsker at skal skje deg, eller deres klinikk, og det er faktisk grunnen til at jeg skrev denne artikkelen. 

Hovedgrunnen til at du går glipp av økt omsetning er mangel på eksponering. Det finnes en rask fiks. Eksponer det foran de rette menneskene, på riktig plattform til riktig tid. 

Som en tannlege kan målgruppen din deles i to:

1. Det gjør vondt i tennene.

2. Det gjør ikke vondt i tennene.

Den første er enkel å nå, og kan bli gjort gjennom digital markedsføring. 

Den andre er noe vanskeligere, men kan nås gjennom branding og merkevarebygging.

 

Dette er hvor jeg ønsker å hjelpe deg.

Etter mer enn 7 år innen digital markedsføring, og etter å ha hjulpet klinikker slik som din øke omsetning med 2-3 ganger, er jeg sikker på at jeg vil kunne hjelpe deres klinikk å øke antall nye henvendelser, og få flere pasienter inn døra. 

Vi i BURO Ventures ønsker å hjelpe deres klinikk nå målgruppen deres på en kostnadseffektiv og effektiv måte, slik at dere kan tilby deres tjenester til de som faktisk trenger det. 

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut skjema under for å ta en 15 minutters uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deres klinikk, allerede i dag.

Harald Roine

Med oss vil du kunne få 20-30 nye pasienter hver måned, interessert?

Fyll ut skjema under for å avtale en 15 minutters uforpliktende samtale hvor vi kartlegger om vi kan hjelpe din klinikk å øke kundeflyten.

@ Oslo, Norge

error: