Video 1 av 4:

Introduksjon

Video 2 av 4:

Strategi

Video 3 av 4:

Story

Video 4 av 4:

Markedsføring

Tilbake til forsiden

Neste video

Hva er egentlig SSM Metoden?

Det nærmer seg 11 år siden jeg startet min første bedrift, og det har vært litt av en reise. Det hele startet med faren min, som var frustrert over hvordan jeg brukte tiden min klistret til dataskjermen og spilte spill. Det han gjorde skulle vise seg å være den beste tingen han noengang kommet til å gjøre for meg. 

Det øyeblikket endret livet mitt totalt. Det var starten på min digitale forretningsliv, og det han gjorde resulterte i at du landet på akkurat denne siden nå. Det er fascinerende hvordan små ting i fortiden kan påvirke våre valg i dag!

Jeg er ikke her for å kaste bort tiden din, så la oss diskutere SSM Metoden.

 

SSM Metoden er et rammeverk som eksisterer for å hjelpe bedrifter kapre sin nisje og marked på 90 dager. Det vil gjøre deg til en autoritet med en loyal følgerskare.

Vi gjør dette på en ganske enkel måte.

Vi gjør markedsføring menneskelig.

 

SSM Metoden består av 3 pillarer; Strategi, Story og Markedsføring.

Hver og en er som tannhjul i et maskineri. Ubrukelige hver for seg, men sammen kan de flytte fjell.

* Strategi pilaren eksisterer for å gjøre bedriften din vanntett, samtidig som du gjør deres visjon og mission kjent. Mennesker resonnerer med verdier, mission og en kollektiv visjon. Gjør dette kjent til verden, og du vil starte en movement, en tribe – ikke kun en bedrift.

* Story pilaren er ment for å hjelpe deg og din bedrift å kartlegge den naturlige og personlige reisen dine kunder går på, og posisjonerer dere som det mest relevante alternativet på den reisen. Dette vil gjøre dere mer attraktive overfor potensielle kunder enn alle konkurrentene deres.

* Markedsførings pilaren  kombinerer alle tre pilarene i et kvantifisert system, og hjelper deg å gjøre din bedrift til det mest relevante alternativet over 90 dager.

 

Det å implementere SSM Metoden er ikke en komplisert prosess, og du kan gjøre det allerede i dag. Men, du lurer sikkert på hvorfor du skal gidde?

Vi lever i en verden hvor innovasjon og teknologiske endringer skjer raskere og mer voldsomt enn tidligere, og det blir viktigere å holde seg foran konkurrentene. Verden blir mer digital, og automasjon og AI har voksende markedsandeler. Våre daglige liv blir overveldet av teknologi, og våre menneskelige interaksjoner minker.

Spør du meg så er dette synd. Mens de fleste bedrifter konkurrerer om å ha den mest avanserte salgstrakten, chatbotten eller strategien, så bør du være annerledes.

Vær mer menneskelig, og re-introduser menneskelighet inn i markedsføringen.

Folk kjøper ikke ting fra en bedrift, de kjøper fra andre mennesker.

Det er derfor du bør benytte deg av SSM Metoden, for å strategisk utnytte de menneskelige kvalitetene.

Folk resonnerer med folk, og det er derfor du vil vinne.

 

Ønsker du å se videoen? Her er det vi går gjennom:

1. Hvordan SSM Metoden ble til, og hvorfor jeg lagde den for deg.

2. Hvordan rammeverket er designet for å gjøre deg til en stor fisk i en liten sjø, på kun 90 dager.

3. Hvordan du kan starte å implementere rammeverket for å øke omsetning ved å være mer menneskelig.

 

Ferdig? Fullfør to-do listen under.

Har du husket å?

Last ned SSM e-boken

Last ned SSM Metoden i sin helhet, og les gjennom de 38 sidene med innhold hvor vi går i dybden på hver av pilarene av rammeverket.

BURO VENTURES.

All rights reserved © 2018

BURO VENTURES.

All rights reserved © 2018

error: